Stikkord

, , , , , , , , , , , ,

Ute er det tilnærmet snøstorm, iallefall så nært begrepet man kan komme her på kysten. Uansett så er det ikke akkurat optimale forhold for fluefiske men hva gjør vel det når man har YouTube, en god Amarone og fluebinde utstyret ferdig rigget på kjøkkenbordet?!

Perfekt lørdag:-)

Perfekt lørdag:-)

IMG_1212

Her er noen fiskeimitasjoner på en Owner str. 4. Aldri prøvd slike før så det skal bli artig!

Har hatt et dypdykk i videoarkivet til www.fluefiskern.no og blinket meg ut noen fluer som må prøves. Eivind Berulfsen lager meget inspirerende og bra instruksjonsvideoer for  fluene han bruker.  Her er det sjøørret som står i sentrum.  Jeg ber om at dere tar i betraktning at jeg er HELT fersk på fluebinding, så om noen navn/beskrivelser er helt på bærtur så skylder jeg på det.  (Et drevet øye vil se det med engang på den rufsete oppbyggingen av fluene også:-))

Så nå er bare å vente på at vinden løyer så isen atter en gang kan legge seg i stangringene!

God Helg!

Noe egenkomponert fra div. avkapp. Kropp av hvitt og salmon pink "underull" fra Craft fur og hale og ryggskjold av påfugl hearl.

Noe egenkomponert fra div. avkapp. Kropp av hvitt og salmon pink «underull» fra Craft fur og hale og ryggskjold av påfugl hearl.

IMG_1214

Også inspirert fra fluefiskern. Her med underull fra kanin blasndet med Ice dubb.  Halen er fra PiaZava kosten, er litt usikke på om de er for stive. Skal prøve en versjon med myk foam istedenfor.

Også inspirert fra fluefiskern. Her med underull fra kanin blandet med Ice dubb. Halen er fra PiaZava kosten, er litt usikker på om de er for stive. Skal prøve en versjon med myk foam istedenfor.

"Arve Juritzen" fra Fluefiskern

«Arve Juritzen» fra Fluefiskern

"Eivind spesial" fra www.fluefiskern.no

«Eivind spesial» fra http://www.fluefiskern.no

Polar Magnus er inspirasjonen her.

Polar Magnus er inspirasjonen her.

Loppe med kobberkropp i str. 4 og 12

Loppe med kobberkropp i str. 4 og 12

Noe egen kompet i str.8

Noe egen kompet i str.8

IMG_1221