Stikkord

, , , , , , , , ,

Ser at telefon app’en til bloggen er litt ustabil, dette innlegget var egentlig publisert 17. sept.

Mens værmeldingene truet med høststormer av dimensjoner trosset vi faren for sjøsyken og satte oss på båten til Utsira forrige helg. Men Yr bommet heldigvis nok en gang og det ble «flatt hav og beine veien».
Det ble ei flott helg hos farfar og bestemor for Vilde og William (og oss andre selvsagt!). Fluestanga var selvsagt med og siden det er smått med ørret/sjøørret på sira ble det sei og lyr som stod på fangst lista.

Og det er jo gøy det også. De tar ganske hard så man tror det ganske stor fisk i noen få sekunder. Men de har like stor kondis som undertegnede så de henger kjapt som et slips i enden av fortommen.
Prøvde med et par reker men det ble først liv når jeg satte på en hjemmelaga deciver av angel hair. Brukte en offseth owner krok og den satt som et skudd.

Vilde fisker med sluk og kaster til og med selv! Og jammen slo hun til med kilosfisk også men paps måtte hjelpe med å få på land så det ble ikke bilde av fisken.

Middagen ble ikke fisk men helstekt flatbiff fra selvskutt hjort. Passet perfekt sammen med Sigurd Wongraven sin barolo. Som forøvrig har flere viner på polet som anbefales!! (Og selvsagt Utsira Akevitten)

Klikk på bildene for stor versjon.