Stikkord

, , , , , , , ,

Den siste ukes hendelser har skapt mye oppmerksomhet, ikke på 17. mai men på den nye anleggsveien i byheiene.  Blogginnlegget mitt «Trist Syn i Byheiene» mitt har blitt vist ca 9500 ganger den siste uken og Facebook har delt linken rundt 900 ganger!  Snakk om booming stats!

I går tok TV Haugaland opp ballen og sendte et innslag om problemet.  Sammen med Hårfagrerittets traseansvarlig for den respektive veien og Turistforeningen delte vi våre syn på galskapen.

Innslaget kan du se her:  http://tvh.no/sjokkert-over-ny-harfagre-trase/32861

Turistforeningen sier vi skal være glad for denne veien, alterantivet hadde vært en 2,5 km (!!) lang tilsvarende vei fra et annet innslagspunkt.  Men det er da jeg spør; hvordan har det seg at det måtte velges mellom pest eller kolera?  Kunne ikke forvaltningen bare sagt at «vei i byheiene utgår, bruk de som de er eller sykle en annen plass»?

Så vi skal være glad for at det ble 800 meter og ikke 2500 meter. Men kjære leser, sørg nå for all del å bruk denne veien nå når den først er kommet!! Den kan ikke rulles opp igjen.

Vi skal ikke være for muggne på Hårfagrerittet, de som tillater dette derimot… Jeg mener fortsatt at dette inngrepet er fullstendig tullete og skulle vært unngått. Stien var bra som den var den!

Hvor går veien neste gang?