Stikkord

, , , , , , , , , , , , , ,

Tar et skippertak og publiserer noen innlegg fra de siste par månendene.

****

I høstferien var vi heldige å bli invitert med til Tuddal på hyttetur. Og slikt kan man ikke takke nei til når man elsker å være i fjellet.  Hytta hadde utedo og vann i bekken men støm var innlagt. Kjempe koselig!  Vi reiste med våre venner Therese og Rune der det var Therese sin families hytte.

Tuddal og Gaustatoppen er et område vi aldri har vært så dette var veldig gøy.  Jeg og William var litt plaget m feber/influensa lignende crap så vi fikk ikke utfoldet oss så mye som ønskelig.  Men tur er tur! 🙂

Damene derimot fikk brukt beina på turen opp til Gaustatoppen.  Jeg, Rune og ungene tok «toget» opp. En spesiell opplevelse.  Tunnelen og toget er et gammelt NATO anlegg som ble ferdig bygd i 1959, men ble ikke åpnet for allmuen før i 2010.  Spennende men FORFERDELIG dyrt!!  Jeg fikk formelig sjokk når 2 voksen og 2 barn kom på 1100,-….   Ikke rart utlendinger blir overrasker når vi selv får sjokk over prisene.

Men naturopplevelsene er forsåvidt gratis…

Vi hadde også en tur ned til Rukan for å lete etter tungtvannsfabrikken.  Den skjønte vi jo at var borte, den ble jevnet med jorden på 70 tallet.  Filmen om tungtvannsaksjonen fikk da sett på Industriarbeider museet.

Trykk på bildene for stor utgave.  De er alle tatt med mobilkamera så kvaliteten kan være variabel.

 

Bildene i dette galleriet er tatt av Rune Hagland.