About?

Heter Bjørn Håland og jeg er en nylig fluefiske frelst kar på 39 år bosatt i Haugesund.  Ferdsel i skog og fjell er også en nylig, men gjenopptatt, aktivitet.  Med speideren som motivator i barndommen og i voksen alder «påførte» noen år i Forsvaret meg på det meste 3-siffret antall feltdøgn i året.  Men det er altså fluefiske som plager de få, små grå døget rundt for tiden.

Gift og 2 barn, datter på 8 år og en gutt født 12.12.2012.

Med denne ny-ervervede , altoppslukende fluefiske hobbyen som jeg PT er relativt alene om i omgangskretsen er det ikke alltid lett å få prioriteringene til stemme med andres behov/ønsker (men det hører jeg er et kjent fenomen i the flyfisher world).

Her på bloggen skal prøve å beskrive de opplevelsene jeg kommer over i fluefiskeverden, litt jakt og turer innimellom. Kommer sikkert en del poster om andre news/sider eller filmer som omhandler kule saker.

Kontakt meg gjerne med spørsmål og iallefall om du har tips om fiskeplasser, fluer, jakt eller turer som bør vurderes.  Tar GJERNE imot en invitasjon eller to som sidetryne på en fisketur!

2 tanker om “About?”

 1. Helge Glomstad said:

  Hei! Skal jobbe i ølensvåg i ca 14 dager fra i morgen.. Er over gjennomsnittet interessert i fluefiske etter sjøørret i sjøen, laks og ørret i elv, men også i stille vann..
  tenkte høre om det er noen brukbare plasser i nærhet til ølensvåg som er verdt å sjekke ut! funnet noe på nettet, men ikke alt som er i boks.
  Fisket mitt vil begrense seg i tidsrom fra 1930 og utover kveldene. Har tilgang på bil!
  Sleng på et sms eller ring hvis interesse for en link up!
  mvh Helge Glomstad
  tel 92467478

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s